Tunet barnekor

Barnekor for 1.- 4. klassinger. Vi øver i Tunet annankvar torsdag kl. 17.30-18.45

Vi er ein livleg gjeng som syng i lag, leiker saman, øver på å synge i mikrofon og spelar på rytmeinstrument.  Av og får vi sangoppdrag og nokre gonger deltek vi på leirer og festivaler for barnekor.

Leiarar er Solfrid Hernes, Else karin Abusland og Ingrid H. Halland.

Oppstart torsdag 26. august! Her er lenke til påmelding.
Pris kr 200,- per semester.

Kom og sjå om dette er noko for deg! Vel møtt! Vi gler oss til å sjå deg!

Om du har spørsmål, ta kontakt med Else karin Abusland mob.: 406 39 290 eller e-post eleskarinsaelen@yahoo.no

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os