ALLTID BEREDT! 1.Os KFUK-KFUM

Speidarane i Os har hovudkvarter på loftet i Kyrkjetunet. Ein turglad og inkluderande gjeng med plass til fleire!

Speidargruppa på Os har lange og stolte tradisjonar. Basen på Kyrkjetunet er óg godt etablert, men denne gjengen er ikkje mykje innandørs. Turar i skog og mark og ikkje minst på sjøen er ein viktig del av speidarlivet - i lag med mykje godt sosialt samvær, sjølvsagt.

Føremålsparagrafen til Norges KFUK-KFUM-speideres er som følgjer: Å fremme og drive eit speidararbeid for å hjelpe barn og unge til å utvikle ein kristen tru og oppdra dei til ansvarsmedvit, sjølvstende, samfunnsmessig engasjement, mellomfolkeleg forståing og respekt for naturen sin verdi.

Møtene går føre seg måndagar klokka 18.00 til 19.30. Meir informasjon om speidaraktiviteten i Os får du på nettsida nedanfor, eller ved å ta kontakt med speidarleiar Øyvind Sundfjord på e-post.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os