Tunet barnekor

Kor for born i alderen 1.- 4. klasse. Vi øver i Tunet annankvar torsdag kl. 17.30-18.45

Oppstart og påmelding
Så  kjekt at du ville koma innom TUNET barnekor!
Dersom du har lyst å vera med i koret, er det fint om mor eller far melder deg på her
– dersom du ikkje allereie har det

TUNET barnekor er drive av Os kyrkjelyd, og organisert i KFUK/KFUM. Koret er organisert under KFUK-KFUM. Slagordet er: Vær deg selv. Stå opp for andre.  Her kan du føle deg trygg på å bli tatt godt imot.
Kontingenten for å vera med er 200,- i semesteret.
Faktura kjem på e-post/SMS etter påmelding.

Aktiviteter
Her i koret skal vi læra mange kjekke songar, øva på å synga i mikrofon, kanskje opptre nokre gonger, leika og høyra om Jesus. Av og til finn vi fram instrumenter for å leika oss med rytmer.

Vi planlegg å vere med på Ytrebygda sin Festival i Januar.

Informasjon i løpet av semesteret

Vi har ei eiga gruppe på FB som vi gjev ut informasjon på. Alt frå påminning om øving til påmelding til større arrangement. Søk opp Tunet Barnekor på FB!

Vel møtt til eit kjekt semester!

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os