"Tweensing"-kor

Dette er eit kor for 5.-7. klassingar som øver i Os kyrkje kvar onsdag frå kl. 18-19.30

Vi syng kjekke songar saman i kor, dansar, leikar, høyrer ei andakt, tenner lys og et frukt.

Tweens kjem frå ordet «between», altså barn som er mellom «barn» og «tenåring». Denne aldersgruppa har ofte mange ulike talent innan song, dans, instrument eller praktiske ferdigheiter. Vi har plass til alle, og håper du vil vera med. I TweenSing skal det vera mogeleg å komme, få nye venner, prøve noko nytt og utfalde seg. Ver deg sjølv. Stå opp for andre!

Her er lenke til påmelding

Du er hjarteleg velkommen!

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os