Korsong i Os sokn

Å synge i kor er like kjekt anten du er to eller nittito år. Bli med i eit fint sosialt og musikalsk fellesskap!

Dei ulike korgruppene er med jamne mellomrom med å sette farge på gudstenester eller andre arrangement, i tillegg til at dei gjerne held eigne konsertar og framsyningar.

SjubaDubs er koret for dei yngste, med ein frisk miks av song, rørsle, leik og kveldsmat på øvingane. For born frå 2,5 - 5 år (før 1. klaase). Øvingane finn stad i Tunet anna kvar torsdag kl. 1730-1830.

Tunet barnekor 1.-4. klasse. Øver anna kvar torsdag kl. 17.30-18.45 i Tunet.

TweenSing 5.-7. klasse. Øver kvar mandag kl. 18.00-19.30 i Nore Neset kyrkeje.

Join Us TenSing er ungdomskoret som både driv med song, band, mediateknikk og lyd/lys, drama og ikkje minst mykje sosialt samvær. Ein kan vera med i Join Us som del av konfirmant-opplegget, men tilbodet er opent for alle frå 13 år. Øvingar i Tunet på onsdagar kl. 18.30-21.00.

Os kyrkjekor øver kvar tysdag klokka 18.00-19.30 i Tunet, og er ope for alle vaksne.  Vel møtt!

Koret Fonos er eit spennande kor beståande av 30 vaksne songarar som øver i Tunet, med eit breitt repertoar og fantastiske konsertar. Følg med på Fonos si Facebook-side!

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os