TiTT: Torsdag i TuneT

Torsdag i TuneT er ein kveldssamling med meining. Innsiktsfulle innblikk i spennande tema, rom for dialog og debatt, og ein stad å lyfte blikket. Med musikk og kveldsmat attåt er torsdagskvelden komplett.

TiTT samlast i Kyrkjetunet ein torsdag i månaden frå klokka 20 til 22. Kveldens tema presenterast av ein innleiar med kunnskap om dette feltet. Vi ynskjer eit stort spenn av emne og vil gjerne at TiTT-kveldane skal kunne gje nye innvallsvinklar og ny kunnskap. Etter innleinga fortset samtalen kring borda, før ein felles oppsummering.

Det er eigen kapellmeister for kvelden som sørgjer for god musikk, og servering av enkel kveldsmat.

Det er gratis entré, men legg gjerne att nokre kroner for kveldsmaten ved utgangen. Haustens program er snart klart og vil bli annonsert - følg óg gjerne med i kalenderen!

Hjarteleg velkommen til Torsdag i TuneT!

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os