Os kyrkjeblad

Kyrkjebladet er eit viktig informasjonsorgan for kyrkjelyden, som kjem ut fire gonger i året.

Bladet kjem i posten til alle heimar i Os, og på forespurnad til andre som bur utanbygds. Du kan óg lesa utgåvene her som PDF - sjå nederst på sida.

Bladkontingenten er på kr. 200,- per år (250,- for utanbygds abonnenter). Bankgiro sendast ut til mottakarane, eller beløpet kan settast inn på bankkonto 3201.53.23484

Dersom du ynskjer å annonsere i Os kyrkjeblad, ta kontakt med oss på post.os@kyrkja.no Prisar for ulike annonsetypar finn du nederst på sida.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os