Det fyrste året: Babysong

For heilt nye menneske er få ting viktigare enn song, rørsle og leik i lag med foreldra.

Babysong er eit tilbod der born og foreldre/føresette/besteforeldre kan ha det kjekt i lag gjennom song, musikk, rørsle og leik.  Det er felles lunsj undervegs der kvar enkelt tek med mat og drikke sjølv. For born i alderen om lag 2-15 månader. Pris: 200,- per semester.

• Os, i Kyrkjetunet. Onsdager kl. 10:30-12:30 med song i ein halvtime og lunsj etterpå.
  • Nore Neset kyrkje. Torsdagar kl. 10:30-12:30 med song i ein halvtime og lunsj etterpå.

Her er lenke til påmelding
Artikkel om kommande semester finn du her.

Kontaktperson for babysong i Os er Hege Varhaug Lekven.
Kontaktperson for babysong i Nore Neset er Sylvi Lundgren

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os