Barn og familie

Kyrkja sitt arbeid med og for barn og unge er noko av det viktigaste vi gjer. Tilboda er opne for alle, sjølv om nokre aktivitetar krev påmelding.

"Lat småbarna koma til meg", seier Jesus. I kyrkjelyden vår vil vi gje alle - små og store, unge og gamle - høve til å undre seg over, bli kjent med og sjølv delta i den kristne trua. Barn og unge er med å forme kyrkja i møte med verda og framtida. Kyrkja skal vera eit ope rom der dei kan vera seg sjølv og kjenne glede, sorg, undring og ettertanke, leik og samhald, velsigning og nåde.

Kontaktinformasjon for Os sokn

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os