Oppstart Fjell kyrkjebrass og Sotra Reviderte

Velkommen til øvingar med Fjell kyrkjebrass annankvar torsdag, og Vokalensemblet Sotra Reviderte på tysdagar.

Fjell kyrkjebrass

Vi startar med øving I Fjell kyrkje torsdag 19.08.2021 kl 19:30

Gamle og nye medlemer er hjarteleg velkomne.

Vokalensemblet Sotra Reviderte

Vi startar med øving I Fjell kyrkje tysdag 24.08.2021 kl 19:00

Gamle og nye medlemer er hjarteleg velkomne.

For meir informasjon ring eller skriv til dirigent Malgorzata Anna Tveit tlf. 951 84 429