Nystarta basargruppe i Landro kyrkje

Vi inviterer til sosiale og kreative treff frå hausten 2021.

Vi jobbar for: Oppgradering av uteområdet bak kyrkja, så det kan brukast til ulike aktivitetar for små og store.

Finansiering: For å få inn pengar til dette vil vi mellom anna arrangera basar til våren.

Ditt bidrag: Kreative idear, pågangsmot, arbeidslyst og på ulikt vis skaffa gevinstar.

Basargruppa møtest: Annankvar tysdag kl. 17.30 til 19.30 i kyrkjelydssalen.

Basargruppetreffa: Blir sosiale kveldar der vi førebur basar, utvekslar idear, har kreativ verkstad, kaffi og prat.

Vi håpar du blir med!

Meir info kjem etterkvart, men vil du vite meir no, så ta kontakt med ein av oss i basargruppa:

Tove Karin Lyngsmo Angeltveit tlf. 995 90 448
Lisbeth Bjorøy tlf. 918 04 423