Konfirmasjonane utsett til hausten

På bakgrunn av vedtak i Sund sokneråd vert konfirmasjonane i Sund kyrkjelyd utsett til hausten. Grunnen til avgjerda er uvissa knyta til smittesituasjonen i mai og at utsetjing aukar sjansen for å kunne invitere fleire gjester både i kyrkja og til selskap, og dermed lyfte konfirmasjonen til den merkedagen den for mange er.

Nye datoar for konfirmasjonar:

Sund kyrkje:

Søndag 29. august, kl. 11.00:           Klokkarvik 1

Søndag 29. august, kl. 13.00:           Klokkarvik 2

Kausland kyrkje:

Laurdag 4. september, kl. 11.00        Kausland 1

Laurdag 4. september, kl. 13.00        Kausland 2

Søndag 5. september, kl. 11.00         Kausland 3

Vi beklagar ekstra arbeid og vanskar dette fører med seg for dykk alle.
Men IKKJE nøl med å ta kontakt dersom noko er uklart eller de ynskjer byte av konfirmasjonstidspunkt! Vi vil strekka oss langt for å få dette til best mogleg for alle.