Diakoni og omsorg i Sund

Her finn du informasjon om diakonale tilbod i Sund i regi av kyrkja og lokale organisasjonar. Ta kontakt med kyrkjekontoret om du har spørsmål eller har behov for å snakke med nokon, eller delta i t.d. ei sorggruppe: telefon 56319080.

Diakonale tilbod:

Første onsdagen i kvar månad (minus sommarferie) er det tilbod om Onsdagstreff på Aktivitetssenteret i Skogsskiftet kl 11:00.

Dette er eit samarbeid mellom kyrkja, husmorlaget og dagtilbodet i Sund kommune.

Programmet inneheld song, andakt, opplesning, gode historier og mat. Alle er hjarteleg velkomne!

Siste onsdagen i kvar månad (minus sommarferie) er det tilbod om Formiddagstreff kl 11:30, vekselvis i kyrkjekjellaren Sund kyrkje og i Kausland kyrkjelydshus.

Her får me besøk av ulike gjestar, med ulike tema. Og samveret blir innleia med opningsord og god lunch. Alle er hjarteleg velkomne!

Sorgruppe

Har du spørsmål om sorggruppe eller du ønskjer å delta i e sorggruppe, ta kontakt med kyrkjekontoret i Sund. Det er også fellessamlingar i regi av kyrkja i Fjell, Sund og Øygarden.