T2 - Påskevandring

Laurdag 14. mars, kl. 14.30-16.30, er det «T2 Påskevandring».  Sidan T2 blei avlyst i fjor, er årets T2-dag både for 2017- og 2018-kullet. I år blir det påskevandring i Foldnes og Landro kyrkje. T2-arane frå Fjell møter i Landro kyrkje.

Saman med ungane skal vi vandre rundt i kyrkjerommet og oppleve dei ulike dagane i påska med alle sansar. Vi avsluttar med kaffikos og ei enkel formingsoppgåve. Hjarteleg velkomen til å oppleve påskemysteriet på småborna sine premissar.

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!