T4 - Kyrkjeboka mi

Velkomen til å få den flotte "Kyrkjeboka" på gudstenesta i di lokale kyrkje. Det blir utdeling av 4-årsbok til dei som er fødde i 2017. Etterpå blir det forenkla kyrkjekaffi. Velkomen med heile familien! I 2021 blir det T4-dag i Fjell og Foldnes kyrkje 5. september, og Landro kyrkje 12. september.

Kjære fireåring! Tenk at du fyller fire år dette året! Det er kanskje også fire år sidan du vart døypt. Det vil vi feire saman med deg i ei familiegudsteneste på T4-dagen. Da skal du få di eiga 4-årsbok med forteljingar om Jesus, fine teikningar, songar og bøner. Ta gjerne med deg familie og fadrar. Kom til den kyrkja som er nærast, eller som er «di».

I gudstenesta vil de få høyre meir om tilbod til barnefamiliar i våre kyrkjer og bedehus. Etter gudstenesta vert det forenkla kyrkjekaffi. Møt seinast kl. 10.30, slik at vi kan skrive namnet ditt i boka du skal få.

T4-dagen er open for alle, hugs å melde frå om særskilde behov. Lenke til påmelding finn du nedst på denne sida.

Ta med T4-helsinga som du har fått i posten, og T-dagsmappa di, viss du har!

Velkomen til ei fin gudsteneste!

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!