T10 - Tweens

T-teamet inviterer deg til T10 Tweens fredag 29. oktober kl. 18.00 til 21.00 i Fjell kyrkje.

Kjære femteklassing!

I år fyller du 10 år og er ein «tweensar».

T10 har temaet SAMAN. Det er godt å ha nokon å vere saman med, ein plass der vi er rekna med, der det skjer kjekke ting og der vi blir aksepterte som dei vi er.

Det blir mange kjekke klubbaktivitetar å velge mellom (brettspel, TV-spel (Fifa), bordtennis, bingo, hobbyaktivitetar og mykje meir). Det blir òg kiosk med mellom anna pizza, brus og snop, så det er lurt å ta med litt småpengar. Du kjem langt med 30 kroner.

Vi har mange ulike møteplasser for deg i kyrkjene våre. På T10, får du meir informasjon om dei ulike aktivitetane, og seinare kan du velgje om du vil byrje på til dømes, Lillelørdag i Foldnes, Tweenskoret i Landro, Tweensklubben i Fjell eller kanskje du vil vera med i ei bibelgruppe saman med andre 10-13 åringar?

Meld deg på T10 nedst på denne sida. Vi gler oss til å sjå deg!

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!