T11 - På sporet

Velkommen til T11-dagen i Landro kyrkje fredag 24. september 2021 kl. 17.00 - 21.00

Bli med på ein BRA fredagskveld i kyrkja, saman med andre sjetteklassingar, ungdomar frå kyrkjelyden og T-teamet.

Vi vil treffe ulike personar som fortel si historie om kven Jesus var. Vi møter legen og forfattaren Lukas, fiskaren Peter, tollaren Sakkeus og Maria Magdalena, kvinna som fekk livet sitt snudd opp-ned i møte med Jesus.

Etter vandringa skal vi kose oss med herleg fredagskvelds og snacks.

Praktisk info:

• T11-dagen føregår i Landro kyrkje fredag 24. september kl. 17.00 - 21.00.
  • Det er fint om føresette kan kome kl. 20.30 og delta på kveldsavslutninga.
  • Ta med T-dagsmappa, dersom du har.
  • Vi ønskjer å leggje til rette for alle funksjonsnivå. Ver venleg å gje melding om særskilte behov (til dømes allergiar, funksjonshemmingar eller anna vi bør kjenne til) ved påmelding.
  • T11-dagen kostar 100 kr. Betal på Vipps 82511 (Øygarden kyrkjelege fellesråd)

• Vi har følgjande prinsipp for smittevern:
    • Vi legg opp til god avstand under samlinga
    • Vi har fokus på handhygiene og godt reinhald
    • Sjuke personar kan ikkje kome på samlinga

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!