T12 - LysVaken

Har du nokon gong lurt på korleis det er å overnatte i kyrkja? Eller korleis det ser ut øverst oppe i klokketårnet i Fjell kyrkje? No har du sjansen! Fredag 26.- laurdag 27. november er det «T12 LysVaken» i Fjell kyrkje. Vi tar sjølvsagt atterhald iht. Covid19 og smitteverntiltak. Kanskje vert det ein forenkla versjon av T12 – LysVaken.

På T12-LysVaken handlar det om å setje gode spor og vere lys vakne for kvarandre og for verda.
Vi skal snakke om misjon og diakoni, om Paulus og om Thailand. Vi skal ete god mat saman, leike, undrast, syngje … og sove! For sjølv om vi søv, er Gud alltid vaken – for oss.

Program for helga:

Fredag:

• 18.00-18.30: Registrering og brødmat
  • Svisj - vi er saman
  • Sporløp
  • Tacofest
  • Ord for natta

laurdag:

• Lys vaken og klar for frukost!
  • Kl 10: Perlevandring og morgonsamling saman med foreldra
  • Kl 12: T12 Lys Vaken er ferdig

Vi gler oss til T12 LysVaken saman med deg!

NB: Denne gongen blir både sjuande- og åttandeklassingane inviterte til LysVaken. Dette skuldast at T12 i fjor blei utsatt pga strenge smittevernreglar. I år gjennomfører vi LysVaken med eit avgrensa tal på deltakarar. Vi oppmodar dykk difor til å melde dykk på raskt. Når kyrkja blir «full», vil det vere mogeleg å melde seg til Søgnie på epost sn725@kyrkja.no for å stå på venteliste. Vi treng mange «englevakter» (les: foreldrehjelp) på LysVaken, mellom anna som vakne nattevakter. Meld deg gjerne som foreldrehjelp via påmeldingsskjemaet. På førehand tusen takk!

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!