T9 - Tårnagentdag

Det blir "T9 Tårnagentdag" for alle fjerdeklassingar, i Fjell kyrkje fredag 5. november kl 8.30-17.00. Dei fleste skulane har planleggingsdag denne dagen, og det betyr at vi har masse tid til å utforske kyrkja og utføre mange gøye agentoppdrag.

Alle fjerdeklassingar er hjarteleg velkomne til å utforske kyrkja i lag med oss. Det blir både tur opp til klokkene i kyrkjetårnet, symboljakt, agentoppdrag, leik, mat og mykje meir. Velkomen!

Sjefsagent Kari og resten av T-teamet gler seg til å oppleve kyrkja saman med dykk.

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!