Årsmøte for kyrkjene i Øystre Slidre 2020

Hegge 28. februar kl.11.00 i kyrkjestogo etter messe.  Rogne sokn har vald å utsetja sitt årsmøte til eit seinare tidspunkt, ny dato kjem.

imageeriun.png

LIDAR sokn sitt årsmøte vert avvikla like etter messa i kyrkja!

ROGNE sokn har vald å utsetja sitt årsmøte til eit seinare tidspunkt, ny dato kjem.

VOLBU sokn sitt årsmøtet vert avvikla ved at de får årsmelding og rekneskap for soknet i kyrkja den 31. januar eller de kan finne ho på kyrkja si heimeside https://kirken.no/oystre-slidre – kommentarar kan rettast til leiar i soknerådet Øystein Skattebu.

Kontaktinformasjon for Øystre Slidre Kyrkjelege Fellesråd

Øystre Slidre kyrkjelege fellesråd har kontor i kommunehuset på Tingvang.

Bygdinvegen 1989,
2940 HEGGENES