Ord for dagen 22.03.2021 sokneprest Eli Vatn

Det skulle vore ridderveke på Beitostølen forrige veke.

No må vi minnast tidlegare år det hundrevis av menneske har tøygd sine grenser for kva dei trudde var mogleg; anten det handlar om å overkomme hindringar fysisk, mentalt eller sosialt! Dei har sin plass her på øvste rekke i Lyskapellet alle riddarane. Det kan handle om mot, og om lysta til det gode i vårt hjarte! Lysta til å meistre, lysta til å gjere det meste for kvarandre!

Ikkje sjå for smått på det! Dyrk denne lysta, ta plass der vi høyrer heime - blant riddarane. Vi som er skapt til å kjempe for det gode, vi som er skapt i Guds bilete!

Kontaktinformasjon for Øystre Slidre Kyrkjelege Fellesråd

Øystre Slidre kyrkjelege fellesråd har kontor i kommunehuset på Tingvang.

Bygdinvegen 1989,
2940 HEGGENES