Kostnad

Kyrkjelege handlingar for Dnk-medlem som er busett i kommunen skal være kostnadsfrie.  Kyrkjeleg fellesråd i Øystre Slidre vedtek desse avgiftene frå 01.01.13. Unnatak: Dei som er døypt og/eller konfirmert i ei av kyrkjene i Øystre Slidre skal ikkje betale for vigsel.

Vigsel for busette utanfor Øystre Slidre

For vigsel  kr. 3200,-

For vigsel i Lyskapellet eller annan lokale enn kyrkjene kr. 2000,-

Kontaktinformasjon for Øystre Slidre Kyrkjelege Fellesråd

Øystre Slidre kyrkjelege fellesråd har kontor i kommunehuset på Tingvang.

Bygdinvegen 1989,
2940 HEGGENES