Allehelgen 2.-3. nov 2019

Ervik, Leikanger og Selje kyrkjer er opne laurdag 2.11. kl. 14-17.Her er det rom for sakn - for bøn - for håp. Helgemessesundag er ein dag til ettertanke i kyrkjeåret.  I Selje kyrkje søndag 3.11 kl. 11 tenner vi lys og nemner namna til dei som er gravlagde i Selje sokn. Frisk bris deltek i Selje kyrkje I Leikanger kyrkje søndag 3. 11 kl. 17 tenner vi lys og nemner namna til dei som er gravlagde i Leikanger og Ervik sokn. Marita Bødal Nybakk syng i Leikanger kyrkje. Vi treng å gje kvarandre håp, styrke og mot til vegen vidare.Difor samlast vi til gudsteneste - til bøn, song, musikk og ord.

Ervik, Leikanger og Selje kyrkjer er opne

laurdag 2.11. kl. 14-17.

Her er det rom for sakn - for bøn - for håp.

Helgemessesundag er ein dag til ettertanke i kyrkjeåret.

Dei som har mista nokon av sine sidan førre Helgemesse, er særleg inviterte, men gudstenestene er opne for alle som ber på ei sorg eller eit sakn - og alle andre som ynskjer å vere med.

Vi treng å gje kvarandre håp, styrke og mot til vegen vidare.

Difor samlast vi til gudsteneste - til bøn, song, musikk og ord.

Kontaktinformasjon for Kyrkjene i Selje

Besøksadresse: