Konfirmasjon

Konfirmasjon heng saman med dåpen. Då lova foreldre og fadrar at borna skal få opplæring i den kristne trua. På trusopplæringssamlingane me lagar til i og rundt kyrkjene våre, vert det lagt opp til undervising og opplevingar som kan styrka trua.

I konfirmasjonstida er me innom ulike tema, henta både frå Bibelen og frå livet vårt. Til dømes: Tru og tvil, menneske skapt av Gud, korleis leva i lag, å høyra til ein stad, identitet.

Konfirmasjonstida er for alle som ynskjer å vera med. For å bli konfirmert må ein vere døypt. Dei aller fleste konfirmantar vart døypte som born, men nesten kvart år har me nokre konfirmantar som ikkje er døypt og vel å la seg døype før konfirmasjonen. Nokre ungdomar vel å vera med i konfirmanttida, men står over sjølve konfirmasjonsdagen.

Kontaktinformasjon for Vaksdal kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: Fabrikkvegen 3, 5722 Dalekvam.

Postadresse: PB 113, 5721 Dalekvam

KYRKJEKONTOERT ER STENG FRÅ 29.JUNI TIL 2. August GRUNNA FERIEAVVIKLING.

OM DE HAR BEHOV FOR SAMTALE MED PREST KAN DE KONTAKTA

Frå 29. Juni til 19. Juli Edvard Bø på telefon 908 40 624