Felles soknerådsmøte!

Soknerådsmøte 13.oktober

Det første felles soknerådsmøte med vår nye sokneprest Berit Kristin til stade, gjekk av stabelen tysdag 13.oktober. Det var  mykje informasjon og saker på møtet, det var lenge sidan sist vi treftest alle saman. Justering av liturgi, som skal vedtas no i haust, la Berit Kristin fram forslag om. Kantor Are Alund framla også plan for kyrkjemusikalsk verksemd og utfordra sokneråda på eitpar problemstillinger kring dette. Vi gjennomgjekk også litt historikk og vidare progresjon kring nye trusloven som trer i kraft i 2021. Det blei eit hektisk men hyggeleg møte, vi håpar vi får betre tid neste gong! Sokneråda våre er fantastiske - så engasjerte og positivt innstilte! Det er vi i staben svært takksame for!

Kontaktinformasjon for Vestre Slidre kyrkjeleg fellesråd

Kontoradresse: Slidrevegen 20,
2966 Slidre.

Besøksadresse: Kyrkjekontoret, Slidrevegen 20, 2966 Slidre.

Åpningstider: Kyrkjekontoret er ope: måndag til torsdag kl. 09.00 – kl. 15.00
Kyrkjekontoret kan vere stengt i denne tida pga. møte, ferie og anna.

Telefon kyrkjekontoret:  61 34 50 95
Epost: vk766@kyrkja.no