Korona-konsekvensar for kyrkjelivet i Vestre Slidre

Koronaviruset set avgrensingar for den kyrkjelege aktiviteten i Vestre Slidre framover.

Leiinga i kyrkja i Vestre Slidre vel å følgje råd frå biskopen, og avlyser gudstenester, kyrkjelege handlingar og andre kyrkjelege arrangement, i første omgang frå 13. mars til og med palmesøndag 5. april.
Dersom avgrensinga blir utvida, kjem ny beskjed på nettsida www.kyrkja.no/vestre-slidre og facebook-sida til kyrkja i Vestre Slidre.

Dette betyr at fram til 5. april blir gudstenester, babysong og konfirmantundervisning avlyst.

Gravferder vert gjennomført, men det er maksimalt 50 personar som kan vere tilstades.

Vi oppmodar alle som treng kontakt om å nytte telefonen, e-post eller facebook, og avgrense oppmøte på kyrkjekontoret. Det vil vere begrensa opningstider på kontoret, dei tilsette vil i stor grad nytte seg av heimekontor.

Vi kan kontaktast slik:

Kyrkjeverje Veslemøy Kvamme: mobil 958 68 588
E-post: vk766@kyrkja.no

Kontorfullmektig Geir Kongslien: mobil 928 87 778
E-post: gk662@kyrkja.no

Fellesrådsleiar Aslag Hamre: mobil 950 58 009.
E-post:post@aslag.no

Prost Carl Philip Weisser: mobil 915 55 504
E-post: cw478@kirken.no

Høyr gjerne på gudstenester på www.nrk.no og «Plussord» på facebook der Egil Svartdal har korte godord kvar dag.

Kontaktinformasjon for Vestre Slidre kyrkjeleg fellesråd

Kontoradresse: Slidrevegen 20,
2966 Slidre.

Besøksadresse: Kyrkjekontoret, Slidrevegen 20, 2966 Slidre.

Åpningstider: Kyrkjekontoret er ope: måndag til torsdag kl. 09.00 – kl. 15.00
Kyrkjekontoret kan vere stengt i denne tida pga. møte, ferie og anna.

Telefon kyrkjekontoret:  61 34 50 95
Epost: vk766@kyrkja.no