Gudstenester i Vestre Slidre startar opp att!

Endelig! No opnast det for gudstenester i kyrkjeromma her i Vestre Slidre. Den første gudstenesta blir 24.mai kl.11.00 i Lomen kyrkje. Med utgangspunkt i ein smitteveiledar frå Kyrkjerådet, utarbeidar vi ein smittevernsplan som vil vere klår innan 24.mai. Det er no begrensning på 50 personar pluss tilsette. Det betyr at om vi har meir enn eit dåpsfølge kanskje må ha ein ekstra seremoni og at vi inntil vidare ikkje held nattverd. Dei overordna smittevernstiltaka som handvask, halde avstand og halde seg heime ved sjukdom vil helde fram som før. I tillegg blir det fysiske begrensningar, som å sitje på annenkvar benk og med avstand imellom seg (dei som høyrer til same husstand kan site i saman). Vi vil informere dykk om smittevernshensyn når de kjem og vise til merka benkar de kan sitje på. Vi er pålagt å registrere alle besøkande for eventuell smittesporing. Kyrkjeverter sørger for registrerig og spriting av hender før de går inn. Vi ber dykk vise forståing for dei endringane vi må gjere, og ønskar dykk hjarteleg velkomne til gudstenester i kyrkjene våre!

Kontaktinformasjon for Vestre Slidre kyrkjeleg fellesråd

Kontoradresse: Slidrevegen 20,
2966 Slidre.

Besøksadresse: Kyrkjekontoret, Slidrevegen 20, 2966 Slidre.

Åpningstider: Kyrkjekontoret er ope: måndag til torsdag kl. 09.00 – kl. 15.00
Kyrkjekontoret kan vere stengt i denne tida pga. møte, ferie og anna.

Telefon kyrkjekontoret:  61 34 50 95
Epost: vk766@kyrkja.no