Vikarprest i Vestre Slidre!

Maria Walfridsson er tilsett som vikarprest i Valdres fra 15.april og ut året. Ho vil vere hjå uss i Vestre Slidre i ca 50% stilling fram til Berit Kristin Klevmoen byrjar i fast 100% stilling den 1.august.

Maria var vikarprest her sommaren 2016, så nokre vil kanskje hugse henne. Maria er 37 år og studerer teologi på Det Teologiske Fakultet når ho ikkje jobbar. Ho skal etter planen være ferdig med studiet neste vår. Grunna Covid 19 blir det blir ikkje gudstenester i Vestre Slidre på ei stund, men i lag med Maria vil vi leggje ut tekstlesingar, andakt ol frå kyrkjene våre på facebook. Følg med! Vi er glade for å ha Maria her no - og ønskar ho varmt velkomen!!

Kontaktinformasjon for Vestre Slidre kyrkjeleg fellesråd

Kontoradresse: Slidrevegen 20,
2966 Slidre.

Besøksadresse: Kyrkjekontoret, Slidrevegen 20, 2966 Slidre.

Åpningstider: Kyrkjekontoret er ope: måndag til torsdag kl. 09.00 – kl. 15.00
Kyrkjekontoret kan vere stengt i denne tida pga. møte, ferie og anna.

Telefon kyrkjekontoret:  61 34 50 95
Epost: vk766@kyrkja.no