Viktig informasjon om koronaviruset

På denne siden finner du til en hver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, samt oppdaterte råd og anbefalinger som gjelder for kirken.

Allmøte for alle ansatte i Den norske kirke

Første allmøte i 2021 var 24. februar, og du kan se opptaket og lese manus på kirken.no/allmøte.

Kirkerådet inviterer til allmøte for alle ansatte i Den norske kirke en gang i måneden. Du kan få med deg informasjonen i møtet ved å se opptak når det passer deg. Se kirken.no/allmøte for mer informasjon.