Om Kirkepartner

Kirkepartner er kirkens egen leverandør av IKT-tjenester. Initiativtakerne var Kirkerådet, Kirkelig arbeidsgiverorganisasjon (KA), Opplysningsvesenets fond (Ovf) og Kirkelig fellesråd i Oslo. Kirkepartner leverer i dag IKT-tjenester til 8 000 brukere. Rundt halvparten av alle ansatte i Den norske kirke får sine IKT driftstjenester levert fra selskapet.

Kirkepartner tilbyr IKT-tjenester til alle enheter i Den norske kirke, og eies av kirken selv. Over 170 fellesråd er i dag medeiere.

Dette betyr at det er kundene som eier selskapet, og at Kirkepartner har en særegen kjennskap til kundens arbeidshverdag og typiske problemstillinger.

En bredt sammensatt prosjektgruppe fra ulike enheter i Dnk la i 2009 frem sin rapport for Kirkemøtet. Rapportens tittel ble også Kirkepartners visjon: Kirkepartner skal bidra til å samle enhetene i Den norske kirke til ett IKT-rike, med felles verktøy for alle medarbeidere, og likt servicenivå til alle, der kirkens brukere er i sentrum. 

Kontaktinformasjon for Kirkepartner

Besøksadresse:

Kirkepartner

Fred Olsens gate 1

0152 Oslo

Postadresse:

Kirkepartner AS

Postboks 6857 St. Olavs plass 

0130 Oslo

Org.-nr.: 911 625 504

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"