Lokalt Skrivebord

KIRKEPARTNER LOKALT SKRIVEBORD er en komplett kontorstøtteløsning for saksbehandlere. Løsningen er “grunnmuren” for de applikasjoner Kirkepartner leverer.

Kirkepartner Lokalt Skrivebord er en tjeneste som gir tilgang til Microsoft 365® applikasjoner på den enkeltes Windows® 10 Pro PC, og som til enhver tid blir vedlikeholdt og oppdatert av Kirkepartner. Tjenesten Kirkepartner Klienthåndtering er inkludert for dine enheter (PC og mobil), for all sikkerhet og automatisk oppsett av nye PC’er og mobile enheter.

Brukere med Lokalt skrivebord får anledning til å ta i bruk en rekke programmer som Kirkepartner tilbyr.

Tilgang til lokal PC, mobile enheter og dokumenter sikres med Microsoft MFA – en 2-faktor autentiserings­løsning. Tjenesten inkluderer kryptering av din PC, dine mobile enheter, og din datakommunikasjon for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til sensitive data.

Microsoft 365 ® gir brukeren verktøy som Word, Excel, PowerPoint og Outlook på egen PC og mobile enheter.  Brukerne vil få epostadresse som slutter på @kirken.no eller @kyrkja.no, og kan slå opp i Adresseboken. Denne inneholder alle Kirkepartner sine brukere (over halvparten av kirkens ansatte).   Epost leses fra Microsoft Outlook på skrivebordet, web, nettbrett eller mobil.

Alle brukere kan ved samtykke få tilgang til kollegaers kalender. Dette for å forenkle arbeidet med å finne ledige møtetidspunkt på tvers av alle enheter i Dnk som er driftskunder hos Kirkepartner. Er det ønskelig med et system for reservasjon av møterom ol, kan det settes opp av Kirkepartner.

Lagring av personlige dokumenter skjer i Microsoft OneDrive ®. Filer som skal deles med andre lagres i Microsoft SharePoint ®.

Via Microsoft Teams® kan man raskt sende en sanntidsmelding til en kollega, se tilgjengelig status, ha videomøte og vise skjermbildet eller en presentasjon. Ved bruk av Kirkepartners telefoniavtale vil også telefoni være integrert med Outlook uten ekstra kostnad.

Alle brukere registreres i Kirkepartner ID hos Kirkepartner. Ansvarlig i en virksomhet har til enhver tid god kostnadskontroll og oversikt over de tilganger som brukerne er tildelt. Microsoft 365 inkluderer versjonshåndtering av dine filer. Ekstra sikkerhetskopiering kan bestilles som tilleggstjeneste.

Kirkepartner Servicedesk er inkludert. Ved behov for hjelp, kontakt Servicedesk via telefon, epost eller opprett en sak i Servicedesk-verktøyet.

Tilgang til enkelte fagsystemer fra lokalt skrivebord kan ha en tilleggskostnad.

Følgende fagsystemer kan tilbys på Lokalt skrivebord (per 1.10.2021).

• Dnk 360 (Kirkepartner)
  • Ecclesia (Vitec Agrando)
  • Labora Medarbeideren (Vitec Agrando)

For andre kirkelige fagsystemapplikasjoner vises det til leverandørene Vitec Agrando og Kirkedata for når, og om, deres fagapplikasjoner blir tilgjengeliggjort som skyløsning (web applikasoner). Systemer innenfor lønn, regnskap og økonomi, som ikke er web-basert og leveres som skyløsning, vil ikke bli tilbudt på Lokalt Skrivebord.

Lokalt skrivebord tilbys i første omgang kun for PC, og i begrenset grad for Apple og Android produkter.

Kontaktinformasjon for Kirkepartner

Besøksadresse: