Arendalsuka: Hvordan sikrer vi tillitssamfunnet?

Fra:17.8.2021 - kl.13.30

Til:17.8.2021 - kl.15.00

Sted:

Arrangør:Den norske kirke

Har korona-erfaringene påvirket tilliten i samfunnet? Er det helt nye grupper som nå faller utenfor? Den mer generelle samfunnsmessige utviklingen er preget av økt polarisering, både politisk, religiøst og i sterkere motsetninger mellom by og land.

Den norske kirke ønsker å bidra til å etablere en felles satsing for å synliggjøre sivilsamfunnets rolle i en «ny normal», og inviterer til en samtale om hvordan det kan skje.

Samtalen strømmes på Kirkeskipets Facebookside.
Link til streaming