Babysang

Sangstund for barn og foreldre

Velkommen til babysang-stund i Skøyen kirke hver tirsdag kl. 11:15–11:45!

Send påmelding innen klokken 10 til babysangleder Asbjørn (se kontaktinfo under), så han kan sette av plass til alle i kirkerommet. Slik sikrer vi at vi holder god nok avstand. Vi har økt avstandsregelen på babysang fordi noen barn krabber av gårde, og fordi risiko for dråpesmitte er høyere ved sang.

Av smittevernhensyn har vi ikke felles matter eller leker, så ta med et teppe barnet kan ligge på.

Du kan trille barnevognen helt inn i kirkerommet.

Etter sangstunden kan vi fortsette å leke, eller sitte i kaffebaren Kaffebønnen og amme, spise kjøpt eller medbrakt mat, og kanskje avtale en trilletur sammen med andre babysangere.

Babysang ledes vanligvis av trosopplæringsleder Asbjørn G. Håkonseth.

I Skøyen kirke er babysang gratis. Det er ingen krav om å tilhøre kirken, alle er velkommen.

Babysang passer for babyer fra 2 til 12 måneder, men det er ingen formell aldersgrense. Det viktige er ikke at barnet viser at det setter pris på musikken, men at du som forelder får en fin mulighet til å gi barnet ditt omsorg og oppmerksomhet gjennom sangstunden.

Det fine med babysang er nettopp dette. Sang og musikk er en fantastisk måte å kommunisere med barnet sitt på. Barnet kjenner igjen stemmen til mammaen sin helt fra magen. Foreldrenes stemme er det vakreste spebarna kan høre. Så syng med den stemmen du har!

Hvilke sanger vil du synge på babysang?

Kontaktinformasjon for Skøyen menighet

Skøyen kirke ligger i Skøyenveien 43.
Inngang til kontorene og parkeringsplassen er på nedsiden av kirken, nederst i Guldbergsvei.

Kontoradresse:
Skøyenveien 43, 0375 Oslo

E-post: post.skoyen.oslo@kirken.no
Telefon- og besøkstid:
man - tir og tor - fre: kl. 10-14

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"