Satser på 2022

Årets Misjonsuke i Oslo bispedømme må av smittevernhensyn avlyses. Stefanussalliansen, som var årets organisasjon, kommer tilbake neste år.

Hvert år i februar arrangerer Oslo bispedømme, sammen med organisasjonene tilknyttet Samarbeid meinghet og misjon(SMM), en uke med fokus på misjon. 

Årets organisasjon var Stefanussalliansen. Tema var "Men de lot seg ikke stanse" - kirkens møte med undertrykkelse fra apostlene til i dag. 

Korona-situasjonen gjør at det ikke lar seg gjennomføre å samle det antall mennesker som er ønskelig. Å løse Misjonsuka digitalt er heller ikke tilfredsstillende. Derfor utsettes årets tema og organisasjon til februar 2022. 

Stefanusallianssen vil gjøre opptak av en panelsamtale med blant annet generlasekretær i organisasjonen Ed Brown, biskop i Oslo Kari Veiteberg og forfatter Jostein Ørum. Opptaket blir gjort tilgjengelig så snart det er klart. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"