Ungdomstinget i Nidaros

Ungdomstinget arrangeres i mars-april hvert år, og er en viktig del av ungdomsdemokratiet i kirken. Alle menighetene kan sende to delegater i alderen 16-30 år.

Ungdomstinget i Nidaros vil i 2021 arrangeres 24. - 26. september på Valberg slektsgård. Årets tema er Radikal Teologi. Mer info kommer.

 

Hva er ungdomstinget?
Ungdomstinget arrangeres én gang i året og alle menigheter kan sende to delegater mellom 16 og 30 år. Organisasjoner kan sende et delegat. Alle delegater har talerett og stemmerett.

Ungdomstinget arrangeres av Ungdomsrådet i Nidaros. Delegatene lærer om og diskuterer rundt tema og saker som på forhånd er valgt ut av ungdomsrådet. I tillegg har vi en åpen talerstol hvor man kan spørre og snakke om det som engasjerer hver enkelt.

Ungdomstinget får alltid besøk av biskopen, og delegatene kan spørre biskopen om alle mulige spørsmål under "grill en biskop".

Ungdomstinget varer i 3 dager og består foruten møtevirksomhet av gode måltider og mulighet for å bli kjent med andre ungdommer i bispedømmet, samt leker, og gode kveldssamlinger som gir rom for ettertanke.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"