Startet visitasdagen med nattverdfeiring

Dag tre på biskop Herborgs visitas i Meldal og Agdenes startet på best mulig vis, med å feire nattverd i Agdenes kirke.

Sammen med sokneprest i Agdenes Lars Sperre, kunne biskopen dele ut nattverden til de som hadde møtt frem i kirka denne torsdags formiddagen. 

Resten av dagen ble også brukt i Agdenes kommune, en kommune som er på sitt helt siste som selvstendig enhet, fra nyttår av er den en del av nye Orkland kommune.

Biskop Herborg besøkte Mølnhaugen trygdepensjonat. Deretter gikk turen til Elpro, som med 150 ansatte og arbeid innen elektro, stål, tynnplateproduksjon og tømrervirksomhet er en definitiv hjørnesteinsbedrift i kommunen.

På ettermiddagen av denne visitasdagen i Agdenes fikk biskopen møte 60 frivillige til middag i Lensvik bedehus, før kvelden avsluttet med kulturkveld i Ingdalen kirke.

- Denne dagen har vi fått oppleve to lokalkirker i funksjon. Vi har blitt varmt mottatt overalt, og fikk avslutte kvelden med fantastisk og kortreist kultur, sier biskop Herborg Finnset.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"