Ny prostiprest i Orkdal

Pål Ove Lilleberg er ny prostiprest i Orkdal. Søndag 15. november ble han innsatt under en gudstjeneste i Orkdal kirke.

- Jeg er svært glad og takknemlig for å ha fått deg i denne stillingen. Du har kompetanse og erfaring så det holder, men fremfor alt har du god kjennskap til det som nå blir både tjenestedistriktet og tjenestestedet ditt; Orkdal prosti, sa prost Dagfinn Thomassen, da Lilleberg ble innsatt til sin nye tjeneste i kirken. 

- I dag har vi innsettelse i Orkdal kirke. Det er bevisst valgt. Du skal være en del av staben og arbeidsfellesskapet her; du må jo ha en forankring! Det betyr at vi to også får et tettere arbeidsfellesskap og slik kan lede prostiet mer sammen enn vi hittil har gjort idet du er prostens faste stedfortreder. Da kan vi utfylle hverandre og slik fremstå som et kompletterende lederskap, fortsatte Thomassen.

Pål Ove Lilleberg kommer til jobben som prostiprest fra sokneprest-stillingen i Skaun og Børsa. Overgangen skulle egentlig skjedd 1. september, men ble skjøvet på for at Lilleberg skulle få med seg korona-utsatte konfirmasjoner.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"