– Gleder oss til å sette igang

God og optimistisk stemning på samling for ledere i sokneråd og fellesråd, kirkeverger og daglige ledere sist helg. – Jeg gleder meg! sa nyvalgt leder i bispedømmerådet Liv Heidrun Skaar Heskestad.

Hensikten med samlingen var å gi kompetanse til nyvalgte rådsledere, høre foredrag om viktige felles tema for kirkelige ledere, og møte i andre i samme rolle.

Leder for Stavanger bispedømmeråd Liv Heidrun Skaar Heskestad innledet samlingen.
–  Jeg gleder meg til å sette igang! Vi og dere får være med å bestemme hvordan kirken skal være framover. Men midt oppi alle sakspapirer og møter må vi ikke miste oppdraget av syne: å gå ut og gjøre alle mennesker til læresveinar. Den lokale kirken er det viktigste. Hvordan kan vi legge tilrette for at folk ønsker å komme? utfordret hun.

På programmet sto blant annet et foredrag av psykiater og menighetsrådsleder Stig Heskestad, om hvordan lede rådet som et team.

Kirkerådsdirektør Ingrid Vad Nilsen hadde innlegg om "Kirken mot 2030", før deltakerne fikk som gruppeoppgave å dele tanker om gleder og utfordringer framover. 

I rommet der lederne fra Dalane prosti holdt til, rådet det smil og positiv stemning. 
– Vi gleder oss til å arbeide med de nye rådene! Det skjer mye fint rundt om i menighetene. Utfordringene kommer blant annet til å være å få flere med, komme barnefamiliene i møte og være en kirke for alle, samstemte de. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"