Få inspirasjon til Fasteaksjonen

Menighetene i Rogaland sørget i fjor for rent vann til 17.500 mennesker gjennom Kirkens Nødhjelps fasteaksjon! Forberedelsene til årets aksjon er godt i gang og 13. februar er det inspirasjonssamling.

Menighetene i Rogaland gjør hvert år en stor innsats for internasjonal diakoni gjennom Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. I 2019 ble det samlet inn 3,5 millioner kroner, som tilsvarer rent vann til 17.500 mennesker!

Nå er det snart ny fasteaksjon, og 13. februar kl. 10-14 i Hinna kirke er det inspirasjonssamling. 

Her kan du melde deg på!

På samlingen vil du møte Kirkens Nødhjelps nye generalsekretær Dagfinn Høybråten, markedssjef Ragnhild Toyomasu og regionskoordinator Olav Myrstad. 

Dagfinn Høybråten skal snakke om Kirkens Nødhjelps oppdrag i en verden i endring, og Ragnhild Toyomasu om hva TV-aksjonen 2014 har betydd for Kirkens Nødhjelps arbeid. 

Samlingen vil ellers gi informasjon om årets fasteaksjon, gode tips til planlegging og gjennomføring av aksjonen og info om materiell til bruk i fastetida.  

Det vil bli servert enkel lunsj, og Kirkens Nødhjelp kan dekke reiseutgifter.

MELD PÅ TIL SAMLINGEN SNAREST!

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"