Kurs i bibelverssanger går som planlagt

Kurset i bibelverssanger med Hilde Svela den 17. september går som planlagt av stabelen i Frøyland og Orstad kirke, forteller rådgiver Cecilie Bakkene Pedersen.

Kurset skal gi påfyll og inspirasjon til arbeidet med småbarnssang eller barnekor. Påmeldingsfristen har gått ut, men alle som er meldt på er hjertelig velkommen til å møte opp til et trygt og kjekt kurs. Vi følger alle smittevernregler. Syke personer må holde seg hjemme.

Hilde Svela er musikklærer, sanger og låtskriver med mange utgivelser bak seg. I høst kom hun med nye sanger sammen med IKO-Forlaget i samlingen «Du er dyrebar». Sangene egner seg for mange aldre og er tenkt brukt for eksempel i kirkens baby- og småbarnssang, eller i kor med eldre barn og ungdommer. Sangene er utgitt på CD, i hefte og i en sangboks. De kan også strømmes på Spotify, Tidal, Apple Music og tilsvarende. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"