Ny student- og prostiprest i Stavanger

Ine Linn Marthinsen er tilsatt som ny student- og prostiprest i Stavanger. – Det er en jobb med så mange meningsfulle oppgaver! sier 38-åringen.

Marthinsen er for tiden 60% barne- og ungdomsprest i Hjelmeland, Årdal og Fister sokn, samt diakonimedarbeider i samme sokn og prostesekretær for prosten i Ryfylke. Hun har tidligere vært sokneprest i Sand og Suldal, og sokneprest og trosopplærer i Tasta menighet. 

Nå ser hun fram til å være studentprest på VID, i kombinasjon med prostiprest i Stavanger domprosti.

– Det er en jobb med så mange meningsfulle oppgaver! Jeg gleder meg til å treffe studenter i ulike faser og prosesser, og få være en medvandrer for studenter som ønsker en samtalepartner om stort og smått. Samtidig gleder jeg meg til å være i en prestejobb ute i menighetene, gudstjenestearbeid, treffe mennesker i glede og sorg, bli utfordret av og bruke tid med konfirmanter, og samarbeide på tvers av menigheter om konfirmantarbeid og unge, forteller Marthinsen.
Hun starter opp i den nye stillingen i februar.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"