Lederskap og vekst i store menigheter

Velkommen til 200+samling 29. november på Både-Og huset i Sandnes. Temaet er lederskap og vekst i store menigheter. Her kan du melde deg på.

Vi får besøk av Per Christian Lunde, som er ledende spesialkonsulent i Scandinavian Technology Institute. Han har jobbet med ledelse, salg og strategi sammen med flere store selskaper. I tillegg har han erfaring fra menigheter både i og utenfor Den norske kirke.

Denne samlingen er en del av 200+prosjektet, som er en del av bispedømmets arbeid med menighetsutvikling.  I fjor ble det arrangert en samling for de største menighetene i bispedømmet med fokus på spesielle utfordringer ved å være en stor menighet.

Geir Skårland, Asbjørn Finnbakk, Mette Boye og Ove Sjursen sitter i komitéen som holder trådene i prosjektet. Vi er opptatt av vekst i alle menigheter. Akkurat dette prosjektet fokuserer på noen av de spesielle utfordringene som oppstår når store menigheter vil vokse videre.

Samlingen er åpen for prester, daglige ledere, kirkeverger og evt. menighetsrådsledere som opplever tematikken relevant.

Det vil komme program etter hvert, og nå er det mulig å melde seg på i skjemaet under.

Programmet vil vare fra ca. 09.30-14.00.

Samlingen er gratis.

Rolle

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"