LANDÅS KIRKE INTERNASJONAL SØNDAG med fokus på Sør-Sudan

SØNDAG 20. oktober 2019 kl 11 gudstjeneste fra ca 12.15 samling i menighetssaken med: • kafé med salg av middag, kaffe og kaker • utlodning • aktiviteter for barna • Per Nordmark forteller fra fredslandsbyen i Kuron i Sør Sudan VELKOMMEN

Pengene som kommer inn blir uavkortet sent til Norwegian Friends of Peace Village. Dette er en liten norsk medlemsbasert organisasjon som arbeider med å støtte fredslandsbyen økonomisk og ved på forespørsel å bistå med kompetanse/sende ut kvalifiserte fagfolk som jobber frivillig på kortere oppdrag. Disse har hittil jobbet med kompetansebygging på ledelse, teknisk arbeid og helse.

 

Fredslandsbyen ble grunnlagt av Biskop Paride Taban under borgerkrigen mellom Sudan og Sør-Sudan. Den ble et fristed for dialog og samhandling fremfor krig og ufred og har siden 2003 drevet skole med internat, barnehage, et lite jordbruksprosjekt, klinikk, yrkesskole, lokalsamfunns- og fredsarbeid samt evangelisering. Fredslandsbyen ligger i et område langt utenfor allfarvei. Det er flere dagsmarsjer til nærmeste sykehus og skole. Midt i ingenting har biskop Paride Taban klart å etablere et prosjekt som gir hjelp til mennesker som mangler det meste.

 

Du kan lese mer om fredslandsbyen på www.kuronvillage.net

 

Jeg håper du tar turen til Landås kirke søndag 20. oktober.

Mette Waaler

Kontaktinformasjon for Landås Menighet

Besøksadresse:

Kanonhaugen 25

5097 Bergen

Postadresse:

Tlf.: 55 36 22 00

Vipps-nummer: 70561

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"