Kjære Landåsvenner

Det er nå åpnet opp for arrangementer i kirken, og vi gleder oss selvsagt til å møtes igjen. Dessverre ser vi at med dagens begrensninger på 50 deltakere, inkludert stab, vil vi ikke kunne romme mer enn rundt halvparten av de som vanligvis vil komme til kirken til en ordinær gudstjeneste. Vi ønsker ikke å måtte stenge dørene for de som møter opp i kirken eller at noen skal velge å ikke møte til gudstjeneste på grunn av plasshensyn. Vi har heller ikke lov med påmelding av hensyn til personvern.

Vi vil derfor fortsette med videogudstjenester en stund fremover, i håp om at vi snarlig kan åpne opp for gudstjenester der vi har rom for hele menigheten. Førstkommende søndag vil det komme en video der flere konfirmanter deltar, siden det opprinnelig skulle være konfirmasjonsgudstjeneste denne søndagen.

I stedet for å åpne for gudstjenester, kommer vi til å begynne med åpen kirke noen dager. Neste uke har vi åpen kirke tirsdag (12.5.) mellom kl.12-14. Da blir det mulig å tenne lys og høre noe musikk.

Følg med på vår hjemmeside eller på Facebook for oppdatert informasjonen fra menigheten.

https://kirken.no/nb-NO/fellesrad/Bergen/menigheter/Landas-menighet/

https://www.facebook.com/Landaasmenighet/

Kontaktinformasjon for Landås Menighet

Besøksadresse:

Kanonhaugen 25

5097 Bergen

Postadresse:

Tlf.: 55 36 22 00

Vipps-nummer: 70561

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"