Siste nytt fra menighetsrådet

Utkast til protokoll fra menighetsrådsmøtet i august 2020 ligger nå klart under fanen Om oss/ Menighetsråd. Her kan du lese om noen av sakene som menighetsrådet arbeider med for tiden, blant annet innspill til budsjett og økonomiplan for Bergen Kirkelige Fellesråd.

Blant sakene både foregående og nåværende menighetsråd har jobbet med, er muligheten for å lage en utgang fra menighetssalen ut på gressplenen bak kirken til en terasse. Her har Andreas Tveit laget flere skissser som er sendt til fellesrådet.

Andre prioriterte ønsker er lyddempende tiltak og oppgradering av kjellerlokaler (heretter kalt ungdomslokaler:), samt sykkelstativ.

I tillegg ønsker vi å jobbe med å få en oversikt og dialog med ulike bibelgrupper og andre møtesteder i menigheten, slik at vi kan bli enda bedre på å inkludere alle i våre gode fellesskap.

Lenke til protokollutkastet:

https://kirken.no/globalassets/fellesrad/bergen/menigheter/landas-menighet/dokumenter/menighetsrad/mrm%C3%B8ter/protokoll%20fra%20mr%20m%C3%B8te-august%202020.pdf

Kontaktinformasjon for Landås Menighet

Besøksadresse:

Kanonhaugen 25

5097 Bergen

Postadresse:

Tlf.: 55 36 22 00

Vipps-nummer: 70561

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"