En tid for nye opplevelser!

Hvert år har vi mellom 100 og 150 konfirmanter i Søreide menighet. Det sier seg selv at ikke alle disse ungdommene er helt like. Derfor ønsker vi å tilby et konfirmantopplegg med valgmuligheter. I Søreide menighet består konfirmanttiden av tre deler.

Årsrytme

I september sender vi ut invitasjon til alle 14-åringer som er medlemmer av Den Norske Kirke, og til alle andre som har bedt om informasjon. Påmelding åpner etter høstferien. I løpet av årets tre første måneder får alle være med på en konfirmantleir på Geilo.

Undervisning

Konfirmantene samles i mindre grupper til sammen seks ganger i løpet av konfirmasjonstiden. Her lærer vi mer om den kristne tro - hva betyr det at noe er hellig, hva er bønn, hvem er Jesus, hva tror kirken på - og hvordan kan min egen tro passe inn i dette? Undervisningen er onsdager fra 16.30 til 18.00.

Gudstjenester

Gudstjenesten kalles gjerne for kirkens pulsslag.

Den er ikke alltid så spektakulær, den kan virke ganske uanselig, men den kommer trofast tilbake hver søndag og gir en rytme til menighetens liv. Vi vil at konfirmantene skal være til stede på minst sju gudstjenester under konfirmasjonstiden. Foreldre og foresatte blir vi også glade for å se i stolradene. Hver søndag har vi også kirkekaffe, noe som gjør at gudstjenesten også blir et viktig sosialt møtested for mange i nærområdet.

Aktiviteter

Alle konfirmantene får velge en aktivitet som de deltar på. Tanken er at konfirmantene ikke bare skal få teoretisk kunnskap om hva kristen tro er - de skal også få gode opplevelser innenfor et kirkelig fellesskap. Trykk på påmeldingssiden nedenfor for å lese mer om aktivitetene i konfirmantbrosjyren som ligger der som et dokument. De som trenger en spesielt tilrettelagt aktivitet, kan velge dette ved påmeldingen.

Velkommen som konfirmant hos oss!

Kontaktinformasjon for Søreide menighet

Besøksadresse:

Steinsviksvegen 19

5251 Søreidgrend

 

Kontortid:

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 09:00-15:00*

*) Sommertid: tirsdag, torsdag og fredag 10.00-12.00

Postadresse:

Steinsviksvegen 19

5251 Søreidgrend

Tlf: 55 59 71 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"