Barn og unge i Sør-Aurdal

Kirkerommene i Sør-Aurdal skal være et sted der barn og ungdom skal kunne finne rom for livene sine, gjennom enkle babysanger, gudstjenester tilrettelagt for barn og åpen kirke med store og små hemmeligheter.

Barna inviteres til å bli kjent med kirka fra høyt til lavt gjennom lyder, kunst, bevegelse og handling. Det vil bli lystenning, barnealter og bønnested, rebusvandring, symboljakt og tårnvandring. Det skal være rom både for moro og alvor.

Under kirkehvelvingene inviteres barna til å undre seg over tilværelsen og det hellige og møte en skapende og lekende Gud. I kirken skal det være rom for å finne frem til en tro og få en visshet om at kirkedørene vil være åpne gjennom hele livet – uansett hva som skjer.

Nedenfor finner du noen av aktivitetene vi tilbyr til barna fra 0-18 år, slik at de kan bli kjent med kirkens tro og tradisjon og finne seg et hjem i kirke og menighet.

VIKTIG INFORMASJON OM INVITASJONER TIL AKTIVITETER I KIRKENE VÅRE:
I alle år har vi invitert hele årskullet når vi inviterer til aktiviteter i trosopplæringen i Sør-Aurdal, for å gi tilbudet til alle, uansett medlemskap i kirken. På grunn av den nye personvernlova har vi nå kun anledning til å invitere de som er medlem i Den norske kirken.
Dersom du vet om noen som ikke får invitasjon, men har lyst til å være med, så ta kontakt med oss på kirkekontoret eller direkte med de som driver med trosopplæringen i ditt sokn.
Vi vil forsøke å informere om alle aktivitetene på nettsiden, facebook og bygdesidene. 

VELKOMMEN!
 

 

Kontaktinformasjon for Sør-Aurdal kirkelige fellesråd

Besøksadresse:
Tingvollbakkin 9. 
Kirkekontoret ligger i u-etasjen på kommunehuset i Bagn.

Postadresse:
Tingvollbakkin 15, 2930 BAGN

E-post:post.sor-aurdal@kirken.no.
Telefon: 61348580 
Telefon- og besøkstid: 
Tirsdag-torsdag  09-15

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"