Feiring i stolthet, ydmykhet og takknemlighet

Nå er vi der! Søndag 5 . januar feiret de 10 menighetene i Asker nytt prosti, ny kommune og nye fellesskap i Asker. Det skjedde i en felles festgudstjeneste i Teglen, Spikkestad kirke- og kultursenter. Med barne- og ungdomskor, blåsere og kantor Johan Wallace som kirkemusikalsk leder, fikk de 300 som var tilstede i gudstjenesten oppleve et rungende og nært møte med det nye fellesskapet.

Biskop Kari Veiteberg ledet gudstjenesten sammen med prosten i Asker, Tor Øystein Vaaland. Ordfører Lene Conradi deltok som tekstleser og understreket i sin hilsen etter gudstjenesten den viktige samfunnsrollen kirken har – og at det gode samarbeidet mellom kommune og kirke skal fortsette, ikke minst lokalt. Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland, Kirkerådets leder Kristin Gunleiksrud Raaum, stiftsdirektør Elise Sandnes, leder av Asker kirkelige fellesråd Nils Inge Haus og kirkesjef John Grimsby kom også med hilsener under kirkekaffen i kultursalen i Teglen.

Kontaktinformasjon for Asker menighet

Asker menighet

Kirkelia 3

1384 Asker

Telefon: 66754090

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 08.30 - 15.30

Mail: asker.menighet.asker@kirken.no

Asker kirke ligger i Kirkelia 7

Kontonummer: 1620 30 33110

Vippsnummer: 11783

Kirkeskyss: 91153563


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"