Utleie av Askertun og Asker kirke

Askertun har flotte lokaler som kan leies til minnesamvær, dåps- og konfirmasjonsselskap, møter og tilsvarende aktiviteter.

Askertun ligger rett ved Asker kirke, Kirkelia 3, med gode parkeringsmuligheter. Askertun ble pusset opp i 2019, og er tillgjengelige for rullestolebrukere. Salen og peisestua på Askertun egner seg til selskap på inntil 100 personer (noe færre tilpasset smittevernhensyn Covid19, i utgangspunktet 60 personer med en meter avstand). Lydutstyr med mikrofoner og teleslynge, prosjektor og lerret er tilgjengelig. Kjøkkenet er fullt utstyrt for servering, kaffekoking og anretning.

Minnesamvær bestilles normalt gjennom begravelsesbyråene ved telefon til gravferdskontoret 66754095.

Annen utleie bestilles på e-post til daglig leder, Asker menighet, Grete Ellingsen Aaby, ga653@kirken.no Navn og adresse på leietaker, samt type arrangement og antall gjester må oppgis. Utover minnesamvær, leier vi primært ut til dåps- og konfirmasjonsselskap, møter og tilsvarende arrangementer.

Asker menighets tilrettelegger for minnesamvær og annen utleie er Anette Hetland, gjennom hennes firma Anettes Kjøkken. Hun står for oppdekking, servering og opprydding/oppvask på alle minnesamvær på Askertun. Mat kan bestilles hvor man ønsker det. For annen utleie sørger Anette Hetland for å låse opp og stenge, samt gjøre leietaker kjent med lokalene, ordensreglene, samt følge opp at disse etterleves og at alt er i orden etter utleien. Anette Hetland er utover dette tilstede ved behov, og etter avtale med leietaker. Denne tjenesten koster kr 225,- per time i ukedager og kr. 250,- per time i helgene (eks. mva) + kr. 40 per time etter midnatt. Anette Hetland kan kontaktes på 99798936 eller anette@anetteskjokken.no

For minnesamvær er lokalene normalt tilgjengelige i 5 timer (oppdekking fra en time før seremonien begynner, samværet begynner innen en time etter at seremonien startet og varer i to timer, deretter en time til opprydding). Ønskes lenger tid, må dette avtales spesielt. Dette er for å gi rom for alle aktivitetene på Askertun, samtidig som vi ønsker å gi plass til minnesamvær.

For utleie i helgene, har man normalt tilgang til lokalene fra kl. 9.00 om morgenen. Arrangementet må være avsluttet innen kl. 01.30. Opprydding kan skje etter dette (må skje uten støy utendørs), og kan ikke utsettes til neste dag.  

Priser:

Hverdager:   kr. 2 500,-         
Helg (fredag kveld, lør. og søn.):  kr. 4 000,- 

Prisene er inkl. bruk av sal, peisestue og kjøkken. 

Ved oppdekkingkvelden før kommer ettillegg på 50 %. 

Salen har plass til ca. 100 personer, peisestua ca. 45 personer. Ved sluttede selskaper er det satt et tak på maks. 100 personer totalt.  

 

Ønsker du å se på lokalene, har vi OnsdagsÅpent hver onsdag (med unntak av skolens ferier), med aktiviteter på ettermiddagen og utover kvelden. Ellers er Askertun stort sett åpent på dagtid (kl. 9-15) i ukedagene, med ansatte tilstede. Men ta helst kontakt på forhånd, for å avtale tid for besøk, så du unngår å komme til lukket dør, eller at rommene ikke er tilgjengelige.

Velkommen til Askertun!

 

Leie av Asker kirke

Prisen for leie er fra 2 500 + utgifter renhold kr 800,

i tillegg til 15 % av billettinntektene (ved leie til konserter).

 

 

Kontaktinformasjon for Asker menighet

Asker menighet

Kirkelia 3

1384 Asker

Telefon: 66754090

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 08.30 - 15.30

Mail: asker.menighet.asker@kirken.no

Asker kirke ligger i Kirkelia 7

Kontonummer: 1620 30 33110

Vippsnummer: 11783

Kirkeskyss: 91153563


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"