Førjulsmessen 2019 nærmer seg

Frivillige i Holmen menighet arrangerer tradisjonen tro, førjulsmesse med julemarked, kafé, aktiviteter for hele familien, lotteri og konserter – en årelang tradisjon.

Under det populære julemarkedet vil det bli salg av flotte håndarbeider, nyttige gaveartikler, julekaker og sveler. Trenger du å få preppet skiene dine, kan du få hjelp til det også. Eller hva med en liten ridetur på hesteryggen eller bli med på å bygge pepperkakehus som skal stå i kirken i hele desember?

Tombola, kakelotteri og stor utlodning med flotte gevinster, blir det også. Er du heldig, kan du blant annet vinne både reisegavekort og søndags-julebord.

Åpningen av førjulsmessen blir markert av sokneprest Gunstein Vetrhus lørdag formiddag kl. 10.00, etterfulgt av kulturelle innslag med lokale krefter. Førjulsmessen avsluttes søndag kveld kl. 19.00 med den tradisjonsrike og stemningsfulle konserten «Et lys i mørketid». Både tradisjonell julemusikk og toner fra soul og jazz er en del av konserten med Maria Liholt, Ida Hanevold, Jacob Conradi og band.

Kort sagt blir det en førjulsmesse som byr på gjensyn, hygge og tradisjon. Inntektene går til barne- og ungdomsarbeidet i Holmen kirke.

 

Nederst finner du programmet for begge dagene. VELKOMMEN!

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"